Beter begrijpen om beter te genezen
Steun onze onderzoeken !

Mijn gift

Ik schenk eenmalig

  • Met € 50 laat u een onderzoeker 2 uur lang met een microscoop met zeer hoge resolutie werken

  • Met € 175 dekt u een week lang de essentiële verbruiksartikelen voor een heel laboratorium

  • Met € 750 biedt u 8 dagen lang een hightech robot gecombineerd met kunstmatige intelligentie aan

of

Ik schenk maandelijks

Door ervoor te kiezen maandelijks te doneren, zal uw impact het hele jaar aanhouden en het cumulatieve effect in de loop van de tijd vergroten. Voor u is het op elk moment een voordelige, praktische en aanpasbare optie. Voor ons is het een meer voorspelbaar inkomen om onze projecten te budgetteren en te financieren

Waarom ons ondersteunen ?

Geïnspireerd door onze oprichter, Christian de Duve (Nobelprijs voor de Geneeskunde), werken de 320 onderzoekers, technici en medewerkers van het de Duve Instituut, verdeeld over 31 laboratoria, elke dag met passie, vastberadenheid en in een geest van samenwerking om ziekten beter te begrijpen om ze beter te genezen.

In ons Instituut worden meer dan 100 ziekten bestudeerd, waar onze vooruitgang en ontdekkingen de basis vormen van de geneeskunde van morgen, ten behoeve – op een dag – van duizenden patiënten.

Het de Duve Instituut is een internationale non-profitorganisatie (aisbl, wet 1901), gericht op fundamenteel onderzoek met bijzondere aandacht voor medische voordelen.

Mijn gegevens

* Verplichte velden (deze gegevens zijn noodzakelijk om van uw fiscale aftrek te kunnen genieten)

Respecteren van uw privacy

De verzamelde informatie is essentieel om u uw fiscaal attest te kunnen sturen. Ze zijn onderworpen aan de verwerking door het de Duve Instituut, gegevensbeheerder, die noodzakelijk is voor de registratie van uw donatie en, indien van toepassing, voor het verzenden van verzoeken om uw vrijgevigheid en informatie. Uw gegevens worden niet aan derden doorgegeven.

U heeft het recht op toegang, rectificatie, verwijdering, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens. Hiervoor of voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met onze DPO:
de Duve Instituut - Francisca Voermans - Hippocratelaan 75 - 1200 Brussel – België. E-mail: Francisca.Voermans@deduveinstitute.be

Meer informatie vindt u onder  ‘Privacybeleid’ op onze website.

Mijn betaling

Zeer veilige betalingen met behulp van de 256-bit SSL-coderingsmethode, de hoogste beveiligingsstandaard.

een betaling met Bancontact

Ik bevestig met mijn creditcard

De veiligheidscode bestaat uit de 3 laatste cijfers op de keerzijde van uw bankkaart

Apple Pay

Zorgeloos schenken

Deze website is 100% veilig.
Alle bankgegevens om de betaling te verwerken worden gecodeerd met behulp van het SSL-protocol. Ze worden op geen enkele manier opgeslagen op onze computersystemen.
 
Liever een bankoverschrijving doen?
IBAN: BE31 0018 4424 7155
BIC: GEBABEBB
Communicatie: online donatie

Wij danken u hartelijk voor uw vertrouwen.

Ons filantropieteam staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Aarzel niet om ons te contacteren via e-mail: philanthropie@deduveinstitute.be of telefonisch op +32 2 764 75 88